Värderingsdata använder cookies för att ge besökarna tillgång till olika funktioner på webbplatsen samt för att följa upp webbplatsens besökstrafik. Med hjälp av insamlade data kan vi förbättra webbplatsen.

Läs mer här

 

Privatbostäder

Unik och omfattande information för lättare arbetsprocesser

Förenkla ditt arbete med lättanvända tjänster och snabb information. Hitta bostadsrätts- och fastighetsinformation i hela Sverige genom att göra ett urval baserat på det du söker – ett område på karta, försäljningar i en bostadsrättsförening eller på en specifik adress. I Värderingsdatas tjänster får du statistik i kombination med information och dokumentation som gör ditt arbete mer effektivt. Är du mäklare finns våra tjänster dessutom integrerade i de flesta mäklarsystemen för att du ska få allt samlat på ett ställe och smidigt kunna spara dina rapporter direkt till mäklarjournalen. 

Våra tjänster för privatbostäder baseras på småhusförsäljningar från 1990 och bostadsrätter från 2002 fram till idag. Databaserna uppdateras i realtid vilket innebär att det kommer in nya försäljningar varje dag.

Ortspriser

Genom Ortspriser får du detaljerad information om sålda småhus och bostadsrätter. Få ut statistik genom en frisökning på karta, via adress, församling, trakt eller bostadsrättsförening. Gör urval baserat på kvadratmeter, typkod, köpebrevsdatum m.m. Gå in på specifika objekt för utökad fastighets- och föreningsinformation. Statistiken visas i lista, på karta och som prisutvecklingsdiagram.

Intagsrapport

Intagsrapporten är en informativ tjänst som utgår från en specifik adress och underlättar arbetet inför ett intag eller en värdering. En bedömd prisnivå på fastigheten, vad som har sålts i området, aktuellt utbud i området, karta samt ett diagram över prisutvecklingen i området är inkluderat i en rapport. Tjänsten innefattar även bostadsrättsföreningsinformation, styrelseuppgifter samt tillgång till Sveriges största databas av årsredovisningar, ekonomiska planer och stadgar.

För dig som arbetar som mäklare har vi tagit fram Mäklarpaketet som mot en fast månadskostnad ger dig obegränsad tillgång till Ortspriser och Intagsrapporter.

Just nu erbjuder vi Mäklarpaketet kostnadsfritt i 14 dagar, klicka här för att komma igång!

Värdering

Värderingstjänsten visar ett värderat värde på en bostad utifrån en oberoende statistisk värdering. Värderingen innehåller även information om objektet, jämförbara försäljningar samt en värdeutveckling av bostaden.

Marknadsandelar

Marknadsandelar är en tjänst som ger dig möjlighet att utvärdera och analysera mäklare och bankers konkurrenssituation på småhusmarknaden. Med Marknadsandelar får du information som är av marknadsstrategiskt värde med topplista mäklare och ingivare, kombinationsstatistik, objektslista och diagram. Tjänsten bygger på information om sålda villor och fritidshus från år 2001 och uppdateras månatligen.

 

Kontaktuppgifter

Värderingsdata
Norra Torggatan 1
434 30 Kungsbacka

Telefon +46 300 735 70
Fax +46 300 735 71
E-post info@varderingsdata.se


Våra tjänster

Privatbostäder
Statistik och detaljerad information om småhus och bostadsrätter.

Läs mer här

Bank
Automatiserade värderingsmodeller för bank och finansmarknaden.

Läs mer här

Kommersiella fastigheter
Analys och värdering av kommersiella fastigheter.

Läs mer härJag vill veta mer!

Fyll i dina uppgifter så kommer vi kontakta dig.

Jesper Litén

Jesper Litén

E-post

* Genom att skicka din förfrågan godkänner du att Värderingsdata i Kungsbacka AB, 556544-8874, behandlar de personuppgifter du lämnar till Värderingsdatas kundservice för att kunna hantera ditt ärende. Information om vilka personuppgifter som är registrerade kan erhållas efter skriftlig begäran till Värderingsdatas kundservice. Värderingsdata kommer på eget eller på ditt initiativ rätta felaktiga uppgifter.

 

Ansvarig utgivare: Christian Fjordskär © 2023 Värderingsdata i Kungsbacka AB.