Bolagstrans Dator.

Värderingsdata lanserar marknadens mest kompletta informationstjänst för komm...

Läs mer Läs mer
Miljörisker Karta.

Vi lanserar Miljörisker: Nu kan du enkelt se miljörisker i hela Sverige!

Läs mer Läs mer

Sveriges bredaste leverantör av tjänster för analys och värdering av den svenska fastighetsmarknaden

Vi förser alla professionella aktörer på den svenska fastighetsmarknaden med informativa och tillförlitliga beslutsunderlag i deras processer. Med över 35 år i branschen vet vi vad marknaden behöver och vill ha.

Edvin Johansson Xyswkrvlcwq Unsplash.

Det här är Värderingsdata Nyckeln till lyckade fastigheter

Värderingsdata övervakar och registrerar aktivitet på den svenska fastighets- och bostadsrättsmarknaden. Informationen görs tillgänglig i realtid genom kraftfulla analys-och värderingsverktyg samt marknadsandels- och prisinformationstjänster för privatbostäder och kommersiella fastigheter.

Värderingsdata är Sveriges enda representant i European AVM Alliance (EAA) - en sammanslutning av europeiska leverantörer av statistiska värderingsmodeller (AVM) och finns representerade i Nederländerna, England, Norge, Tyskland, Sverige, Italien, Spanien och Österrike. EAA följer utvecklingen av EU-regler och arbetar för att skapa en Europeisk standard för användning av statistiska värderingsmodeller.

Bolagstrans Dator.

Nya VD Pro. Nu med marknadens mest omfattande information om bolagstransaktioner.

Värderingsdata levererar högkvalitativ realtidsinformation och kraftfulla analys-, värderings-, marknadsandels- och prisinformationstjänster för privatbostäder och kommersiella fastigheter. Våra kunder är professionella aktörer på den svenska fastighetsmarknaden.  

Företaget i korthet Sveriges ledande leverantör av fastighetsinformation och analys

20
Datakällor med fastighetsinformation
70
MSEK i omsättning
3
Alla Sveriges 3,3 miljoner fastigheter
2
Kontor