Värderingsdata använder cookies för att ge besökarna tillgång till olika funktioner på webbplatsen samt för att följa upp webbplatsens besökstrafik. Med hjälp av insamlade data kan vi förbättra webbplatsen.

 

Läs mer här

Ny affärsområdesansvarig för VD Pro

Tommy Börjesson är ny affärsområdesansvarig för information- och analysverktyget VD Pro.

Han kommer närmast från rollen som affärsområdeschef för samhällsbyggnadssektorn på SIS (Svenska Institutet för Standarder). Tommy har stor erfarenhet av affärsinformations-tjänster inom samhällsbyggnadssektorn och har tidigare bland annat jobbat som affärsutvecklingschef på Svensk Byggtjänst.

- Jag har märkt att behovet av information och behandling av data ökar dramatiskt, här har Värderingsdata intressanta tjänster som vänder sig till alla som arbetar med fastighetsrelaterad information. Jag ser fram emot att utveckla och förädla VD Pro till att bli ett oumbärligt verktyg för alla som behöver fastighetsinformation i sin verksamhet, säger Tommy Börjesson.

Mathias Olofsson, CEO för Värderingsdata beskriver rekryteringen som ett viktigt kompetenstillskott till bolaget för att ta nästa steg i vidareutvecklingen av affärsområdet och tjänsten VD Pro. Vidare säger Mathias:

- Vi märker en ökad efterfrågan och nyfikenhet på våra tjänster från kommersiella aktörer i fastighetsbranschen, och med Tommy fortsätter vi arbetet med att vidareutveckla VD Pro. Jag är övertygad om att Tommy med sin breda kompetens är rätt person för den ökade satsningen vi nu gör inom affärsområdet.

Tommy började i sin nya roll den 12 augusti på Stockholmskontoret Mäster Samuelsgatan 60.

Vill du veta mer så kontakta gärna Tommy på tommy.borjesson@varderingsdata.se eller kom förbi kontoret för en demonstration, en diskussion eller en kopp kaffe.

Kontaktuppgifter

Värderingsdata
Norra Torggatan 1
434 30 Kungsbacka

Telefon +46 300 735 70
Fax +46 300 735 71
E-post info@varderingsdata.se


Våra tjänster

Privatbostäder
Statistik och detaljerad information om småhus och bostadsrätter.

Läs mer här

Bank
Automatiserade värderingsmodeller för bank och finansmarknaden.

Läs mer här

Kommersiella fastigheter
Analys och värdering av kommersiella fastigheter.

Läs mer här


Ansvarig utgivare: Christian Fjordskär © 2019 Värderingsdata i Kungsbacka AB.